AKTUELNO

Evo kome je pripalo starateljstvo nad njihove dve ćerke.

Popularna pevačica Ana Kokić i njen, sada već bivši suprug, proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen u utorak su potpisali papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Foto: Instagram

Nikola i Ana su bili u braku punih deset godina, a iz ove zajednice imaju dve ćerkice Ninu i Teu. Oni su važili za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, ali je početkom ove godine, tačnije na Božić, kao bomba odjeknula vest da se Kokićeva i vaterpolista razvode.

Foto: Pink.rs

Brakorazvodna parnica nije trajala dugo jer su se, sada već bivši, supružnici oko svega dogovorili i utvrdili sve detalje razvoda.

Nikola nije pravio pitanje oko toga kome će pripasti ćerkice Nina i Tea, već je bilo logično da Ana dobije starateljstvo nad njima. Nikola će moći da ih viđa kad god poželi i koliko god puta poželi, s tim što će se o tome dogovarati s Anom - kaže izvor blizak ovom paru.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, kada se pojavila vest da se njih dvoje razvode, svi su spekulisali o tome šta je razlog ovog rastanka, pa se često kao okidač za sve spominjala navodna preljuba, ali su i Ana i Nikola to javno demantovali zajedničkim saopštenjem.

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'